Info
Futura Memoria
L'Equazione del gusto
Catania, 17 Giugno 2016

Foto Serena Patanè
KNOW:DO=GOOD:BEAUTIFUL is the Equation of taste, the book written by Chef Seby Sorbello with Susanna Cutini and Alex Revelli Sorini, presented at Future Memory on 17th June 2016.
They are the four elements identified by Seby Sorbello to define the essence of taste: four different yet balanced terms, so that eating may become an emotional and valuable experience.
Info
Seby Sorbello e Mauro Cutuli
L'Equazione del gusto
Catania, 17 Giugno 2016

Foto Serena Patanè
Info
Futura Memoria
L'Equazione del gusto
Catania, 17 Giugno 2016

Foto Serena Patanè
The thinking and experimentation lab was in the kitchen space b2 of BULTHAUP, set up for the occasion by Spazi Privati (Private Spaces), an important company in Sicily when it comes to decor, an exclusive partner of the famous German brand for eastern Sicily and sponsor of the emotional event.
Info
Futura Memoria
L'Equazione del gusto
Catania, 17 Giugno 2016

Foto Serena Patanè
Info
Con Alex Revelli Sorini
L'Equazione del gusto
Catania, 17 Giugno 2016

Foto Serena Patanè
Info
Futura Memoria
L'Equazione del gusto
Catania, 17 Giugno 2016

Foto Serena Patanè